RTJ
Työvoimaa

TYÖVOIMAN VUOKRAUS

Työvoiman vuokraus on joustava, nopea ja tehokas tapa täyttää työvoiman tarpeet työkohteissa, juuri sille ajalle ja niille tehtäville kuin tarve vaatii. Välitämme osaavia ja motivoituneita työntekijöitä työkohteiden vaatimusten mukaisesti. Kartoitamme työntekijöiden osaamisen ja aiemman kokemuksen, mitkä yhdistämme asiakkaamme työkohteen tarpeisiin. Yhdessä asiakkaamme kanssa varmistamme työntekijän soveltuvuuden työtehtäviin.

Kumppaninamme saat oikean henkilön, oikeaan aikaan, oikealla asenteella. Työvoiman saanti nopeutuu, palvelutarjonta on joustavaa, työvoimakustannusten ennustettavuus paranee ja hallintokulut vähenee. Annamme palvelullemme kasvot olemalla aina asiakasta lähellä.

Ota yhteyttä, järjestetään yhdessä työlle tekijä!

Suorarekrytointi

Me huolehdimme asiakkaidemme puolesta työntekijöiden haastattelun, soveltuvuusarvioinnin ja osaamiskartoituksen. Tuntemalla työntekijämme varmistamme että löydämme jokaiseen tehtävään soveltuvimman työntekijän ja jokaiselle kyvylle ja osaajalle oikean työympäristön.  Asiakkaalle rekrytoinnin ulkoistaminen tuo mittavan lisäedun ja nopeuttaa heidän toimintaansa.

Työturvallisuuskorttikoulutukset

Järjestämme työturvallisuuskorttikoulutuksia sekä siihen liittyvät jatkokoulutukset työntekijöillemme ja ulkopuolisille asiasta kiinnostuneille. Työturvallisuuskorttikoulutusten tavoitteena on kehittää ja parantaa tietoisuutta työturvallisuudesta ja työsuojelusta.

Leikkipaikkojen turvatarkastus

Tarjoamme leikkipaikkojen turvatarkastukset ja kunnostukset. Omaamme Viherympäristöliitto Ry:n Ulkoleikkipaikkojen turvallisuuskurssin takaamat valmiudet ulkoleikkipaikkojen turvallisuuden tarkastamiseen ja ylläpitämiseen.

Kiinteistöjen kosteusmittaus ja kuivaus

Tarve kosteusmittaukselle voi tulla esimerkiksi vesivahingon sattuessa tai sitä epäiltäessä, tai kun halutaan tehdä kuntotarkastus. Kartoitukseen voidaan käyttää pintakosteus, sekä rakennekosteusmittareita.

Back to top