Tilaa työvaatteet, työvarusteet ja suojaimet

Palveluvalikoimamme on nyt laajentunut! RTJ:ltä saa nyt myös työvaatteita, työvarusteita ja suojaimia eri alojen tarpeisiin. Olemme vuokranneet työntekijöitä ja työkoneita jo lähes 40 vuotta, joten ymmärrämme hyvin mitä työvaatteilta sekä työvarusteilta vaaditaan. Pitkä omakohtainen kokemus takaa sen, että osaamme tarjota asiakkaillemme sopivia tuotteita oikeaan aikaan kustannustehokkaaseen hintaan.

Me välitämme asiakkaidemme tarpeista ja olemme läsnä silloin kun meitä tarvitaan. RTJ on ollut resurssoinnin tukena raskaiden alojen työntarpeissa ja nyt entistä laajemmalla palveluvalikoimallamme pystymme tukemaan kattavasti asiakkaidemme arkea.  Huolehditaan yhdessä, että oikea-aikaisesti teiltä löytyy juuri ne työvaatteet ja varusteet, jotka sujuvoittaa arjen menoa! Kartoitetaan työntekijöillenne alaanne sopivat vaatteet, varusteet ja tarvikkeet unohtamatta tehokasta kustannushallintaa.

Suunnittellaan yhdessä työntekijöillesi sopivat ratkaisut ja tutustutaan työkohtaisiin vaatimuksiin. Meille tärkeintä on työntekijöiden turvallisuus ja tyytyväisyys. Etsimme aina yrityskohtaisesti parhaan ratkaisun jokaiseen budjettiin ja otamme yrityksen toiveet huomioon varustehankinnoissa.

Meidän valikoimasta löytyy yli 20 000 tuotetta, joten pystymme tarjoamaan yrityksellesi kaiken tarvittavan työntekoon. Oli kyse turvakengistä, suojahanskoista, työvaatteista tai kuulosuojaimista meiltä löytyy varmasti  ratkaisu teille.

Meiltä löydät kattavan valikoiman työvaatteita ja -varusteita kohtuulliseen hintaan tuomaan lisää vaihtoehtoja hankintaan ja antamaan tehokasta kustannushallintaa yrityksesi arkeen!

Tuotteemme

  • Työvaatteet ja -varusteet
  • Turvavaatteet
  • Huomiovaatteet
  • Laitos- ja oppilaitostuotteet
  • Työvälineet ja tarvikkeet
  • Henkilösuojaimet
  • Työhanskat
  • Työkengät

Kysy myyjiltämme lisää valikoimasta!

Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia työvarusteita eri alojen ammattilaisille. Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi, aina suojakengistä ja -käsineistä turvakypäriin ja -laseihin.

Turvavaatteidemme valikoima on suunniteltu pitämään työntekijäsi turvassa työpaikalla, toimi yrityksesi sitten rakennuksilla, tehtaassa, varastossa tai missä tahansa muussa vaativassa ympäristössä. Meiltä löydät myös laadukkaat turvavarusteet, jotka auttavat sinua suojaamaan henkilöstösi vahingoilta ja onnettomuuksilta.

Laitos- ja oppilaitostuotteemme tarjoavat kaiken, mitä tarvitset opetuksen ja tutkimuksen tueksi. Meiltä löytyy esimerkiksi laboratori käyttöön suunniteltuja asuja, suojalaseja ja -käsineitä, sekä paljon muuta.

Meillä on myös kattava valikoima muita työvälineitä ja tarvikkeita, kuten turvavaljaita, hengityssuojaimia, palosuojattuja työasuja ja viiltosuojattuja hanskoja.

Jos etsit jotain tiettyä tuotetta tai tarvitset apua sopivan tuotteen valinnassa, ota yhteyttä meihin. Meidän asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa kysymyksissä ja löytää sinulle juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi.

Parhaiten saat tietoa palvelustamme ja tuotteistamme ottamalla suoraan yhteyttä myyjiimme.

Yhteystiedot:
Työvarusteet, työtarvikkeet ja suojaimet
0207983980
hallinto@rtj-siivous.fi