Avoimet työpaikat

1. Jätä hakemus
2. Hakemuksen käsittely
3. Haastattelut
4. Työhönotto

Konekuski PK-Seutu

Haemme konekuskia ajamaan erilaisia työkoneita rakennustyömaille, toivomme että sinulla pysyy myös työkalut kädessä ja sinulla olisi riittävä kokemus erilaisista rakennusalan työtehtävistä. Et kaihda tarttua tuumasta toimeen, mikäli sinua tarvitaan muissa työtehtävissä, kun vain työkoneiden ajossa. Työmaat sijaitsevat ympäri Pääkaupunkiseutua

Rakennussiivooja

Turku, Kaarina, Raisio, Naantali / raakasiivous, työmaan ylläpitosiivous, myös keikkatyömahdollisuus

Rakennussiivoojia

Pääkaupunkiseutu ja ympäryskunnat / raakasiivous, työmaan ylläpitosiivous, myös keikkatyömahdollisuus

Tule mukaan RTJ:n tiimiin!

Jätä hakemus, niin kartoitetaan osaamistasi vastaavaa työtä raksalla.

Töihin RTJ:lle

Haemme jatkuvasti alansa osaajia vahvistamaan joukkoamme. Olemme sinulle vastuullinen työnantaja. Toimimme yhdistävänä linkkinä työnhakijan ja tilaajan välillä kummankin edun ja hyödyn mukaisesti. Huolehdimme kaikista työnantajavelvoitteista, lakisääteisestä työterveyshuollosta ja asianmukaisista työvarusteista.

Me etsimme puolestasi juuri sinulle soveltuvaa ammattitaitoasi vastaavaa työtä, jossa sinä pääset kartuttamaan työkokemustasi. Autamme sinua kehittämään itseäsi toivomaasi suuntaan. Meille jokainen työntekijämme on tärkeä ja haluamme luoda jokaiselle mahdollisuuden tuoda oma osaamisensa esille. Toimimme reilusti työntekijöitämme kohtaan ja vaadimme samaa rehtiyttä työntekijöiltämme, sekä kumppaneiltamme.

Valikko