Aloittelevia rakennustyöntekijöitä

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Raisio, Kaarina
Työsuhde: Sopimuksen mukaan, mahdollisuus keikkatöihin
Työaika: Kokoaikainen, MA-PE 7.-15.30

Oletko alalle tuore kasvo tai onko sinulle jo kertynyt kokemusta työmailta hieman enemmän? Tarvitsetko töitä kuukaudeksi tai kahdeksi? Taikka haet mahdollisesti pidempikestoista paikkaa?

Haemme kesäksi aloittelevia rakennustyöntekijöitä joilla on kova into oppia alasta lisää ja kiinnostusta työskennellä vaihtelevissa työtehtävissä vaihtuvilla työkohteilla. Osaamisesi mukaan työt voivat olla mm. kanto ja raivaustehtäviä, raakasiivoustehtäviä, avustavia rakennustöitä, purkutöitä, pieniä nikkarointeja taikka ammattimiesten avustavia tehtäviä. Kartoitamme työtehtävät osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaan.

Sinun tulee olla täysi-ikäinen, suomenkielentaitoinen, sekä hallustasi on löydyttävä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Työtehtävät vaativat hyvää fyysistä kuntoa ja näissä tehtävissä asenne ratkaisee!

Hirveästi ei tarvitse päätä vaivata hakemusten laatimiseen, koska meille haet todella helposti:

1) soittamalla HKI p. 0400405654 ja TKU p. 0408248888
2) lähettämällä tietosi hakulomakkeen kautta www.rtj-siivous.fi/avoin-hakemus/
3) sähköpostitse hallinto@rtj-siivous.fi

RTJ TYÖVOIMAA / RTJ KONEVOIMAA
Raskaan työn raataja ja kovan arjen puurtaja, mutta rennolla fiiliksellä ja reilulla otteella töitä tekevä yritys. Sitä me ollaan! Rakennusalan työvoiman ja työkonevuokrauksen alaosaaja jo melkein 40 vuoden kokemuksella. Just sen vuoksi me tunnetaan ja tiedetään miten me voidaan olla parhaiten läsnä meidän työntekijöiden työelämässä, mistä ja millaista työtä voitaisiin löytää meidän tiimiläisten elämän vaihteleviin tilanteisiin! Meillä ei tuijotella kenenkään ulkokuorta, vaan kaivetaan esiin se joskus piilossakin oleva potentiaali, sen vuoksi kannattaa hakea meidän tiimiin!

Lisätietoja meistä löydät:
Facebookista www.facebook.com/rtjsiivous
Instagramista @rtj_tyovoimaa