Rakennustyöntekijöitä sekarakennustöihin

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Raisio, Kaarina
Työsuhde: Sopimuksen mukaan, mahdollisuus keikkatöihin
Työaika: Kokoaikainen, MA-PE 7.-15.30

Onko sinulle kertynyt kokemusta työmailta jo hieman enemmän? Ja monipuoliset sekarakennustyöt kiinnostavat?

Haemme kesäksi sekarakennustyöntekijöitä eri osaamis-/kokemustaustoilla vaihteleviin työtilauksiin asiakasyritystemme työmaille. Toivomme hakijoilta ainakin parin vuoden kokemusta rakennuksilla työskentelystä ja että perustyökalut pysyvät käsissä. Osaamisesi mukaan työt voivat olla mm. kanto- ja raivaustehtäviä, avustavia rakennustöitä, piikkaus ja purkutöitä, levytyshommia, pieniä nikkarointeja taikka muita sekarakennustöitä. Katsomme työtehtävät osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaan.

Sinun tulee olla täysi-ikäinen, suomenkielentaitoinen, sekä hallustasi on löydyttävä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Työtehtävät vaativat hyvää fyysistä kuntoa ja työssä pärjäävät hyvin ne, joilla on asenne kohdillaan työtä kohtaan!

Hirveästi ei tarvitse päätä vaivata hakemusten laatimiseen,
koska meille haet todella helposti:

1) soittamalla HKI p. 0400405654 ja TKU p. 0408248888
2) lähettämällä tietosi hakulomakkeen kautta www.rtj-siivous.fi/avoin-hakemus/
3) sähköpostitse hallinto@rtj-siivous.fi

RTJ TYÖVOIMAA / RTJ KONEVOIMAA
Raskaan työn raataja ja kovan arjen puurtaja, mutta rennolla fiiliksellä ja reilulla otteella töitä tekevä yritys. Sitä me ollaan! Rakennusalan työvoiman ja työkonevuokrauksen alaosaaja jo melkein 40 vuoden kokemuksella. Just sen vuoksi me tunnetaan ja tiedetään miten me voidaan olla parhaiten läsnä meidän työntekijöiden työelämässä, mistä ja millaista työtä voitaisiin löytää meidän tiimiläisten elämän vaihteleviin tilanteisiin! Meillä ei tuijotella kenenkään ulkokuorta, vaan kaivetaan esiin se joskus piilossakin oleva potentiaali, sen vuoksi kannattaa hakea meidän tiimiin!

Lisätietoja meistä löydät myös:
Facebookista www.facebook.com/rtjsiivous
Instagramista @rtj_tyovoimaa