Jaa, että yllättikö talvi?

Lunta tulvillaan, on raikas talvisää!

Ei päässyt RTJ:tä talvi yllättämään, vaikka hiukka rapeet pakkaset ja lumisateet painaa päälle! Onhan tässä hei lumitöitä painettu jo yli 30 talven ajan.

On taas se aika vuodesta, kun lumitöitä tehdään kovalla tahdilla. RTJ Konevoimaa kuskit, lumenluojat ja koneet ovat olleet viimeisen viikon aktiivisesti työn touhussa, niin PK-seudulla, Turussa kuin Tampereellakin. Koneet olivat lähtövalmiina ja lumitöihin päästiin hyökkäämään heti, kun lunta alkoi tupruttaa. Työvoimaa oli koneen puikoissa ihan toimitusjohtajaa myöten ja lunta luotiin aamusta iltaan saakka.

Ennen kaikkea on mukavaa, että täällä etelässäkin päästään nauttimaan kunnon talvesta. Samaan aikaan on kuitenkin ihan yhtä tärkeää, että liikkuminen niin teillä kuin työmaillakaan ei hankaloidu. On myös työturvallisuuden ja ajankäytön kannalta oleellista, että työmaat ja pihat ovat aurattuja. Seuraavat lumimyräkät lehtien mukaan tekee jo tuloaan, joten nyt on hyvä aika ennakoida teiden, pihojen ja työmaiden kunnossapito.

Meillä lumityöntekijät ovat liikkeellä kaikissa kaupungeissa ja koneet saatavilla PK-seudulla ja Turussa kuskeineen! Olemme valmistautuneet talveen ja tekijöitä ja koneita laitetaan liikenteeseen tarpeen mukaan.

Jos alkaa näyttämään siltä, että nyt tulee lunta tupaan ja jollain tavalla pahimmista kinoksista täytyisi eroon päästä, niin RTJ:ltä vuokraat koneet, kuskit ja lumenpudottajat.

Lisätietoja ja yhteystiedot konevuokrauksesta  https://rtj-siivous.fi/tilaa-konevoimaa/ ja mikäli lumenpudottajia tai muita lumenluojia kaipaat, niin ota yhteys soittamalla -> https://rtj-siivous.fi/yhteys/

Ja saahan näitä koneita ja tekijöitä vuokrattua sitten ihan ympäri vuodenkin!

Edellinen artikkeli
Tavoitteena 0 tapaturmaa
Seuraava artikkeli
Ei kaiken tarvitse aina olla niin vaikeata…ei ainakaan työn haun!