Vastuullista työvoiman vuokrausta

Henkilöstövuokrauksen kenttä on melko laaja. Joukossa on sekä isoja, pieniä, että yhdistyneitä toimijoita, joista valita. Konseptihan monella on hyvin saman tyyppinen, mutta toiminta, palvelu ja alat ovat tietysti ne, mitkä eroavat ja erottelevat toimijat toisistaan.

Päätimme avata hieman omaa filosofiaamme siitä, miten meillä paletti pyörii ja millä tavoin tuomme oman kortemme kekoon vastuullisessa työvoiman vuokrauksessa.

Tärkeintä on tietysti ihan perusasioiden pelittäminen; kuulumme Henkilöstöpalvelualojen liittoon, asiakkaille meillä on selkeä hinnoittelu ja palvelu, noudatamme työehtosopimuksia ja yleisiä sopimusehtoja, tarjoamme työntekijöille työterveyshuollon ja maksamme palkat ajallaan. Usein jo näiden asioiden toimivuus riittää.

Tämän lisäksi meillä vastuulliseen toimintaan kuuluu myös muut toimintatavat. Asiakassuhteet että työsuhteet aloitetaan selkeillä pelisäännöillä. Asiakkaiden kanssa sovitaan yhdessä, miten tilaukset, laskutus ja jaksotus toimii. Ketteränä perheyrityksenä meidän on helppo muovata palveluamme asiakasyrityksen toiveiden mukaisesti ja lunastaa lupauksemme palvelun toimivuudesta. Pysymme aina sovitussa laskutuksessa, emmekä ujuta yllätyskuluja laskuihin. Näin ollen asiakkaamme pystyvät jo palvelua tilatessaan laskemaan hinta-arvion tilausten kustannuksista.

Työntekijöiden kanssa käydään aina työsuhteen alussa läpi hyvän työsuhteen pelisäännöt ja työturvallisuusohjeet. Työllistämisen yhteydessä huomioimme myös työntekijän toiveet ja ajatuksen työsuhteen kulusta, minkä lisäksi tietysti pidämme työntekijämme ajan tasalla kaikista ajankohtaisista muutoksista työsuhteen aikana.

Olemme myös luotettavana tukena, mikäli haasteita työsuhteen varrella sattuu.

Meillä painotetaan ja panostetaan avoimeen keskustelukulttuuriin, koska kaikki ei vaan aina suju kuin tanssi ja näissä tilanteissa onkin erityisen tärkeää käydä vastaantulevat tilanteet ja haasteet yhdessä läpi. Kaikenlaiset tilanteet otetaan vastaan, selvitetään ja mennään eteenpäin. Se on kuitenkin oleellinen osa meidän työtämme ja palveluamme, ja yksi tärkein osa sitä vastuuta, mikä meillä työnantaja ja palveluntarjoajana on.

Loppupeleissä kyse on yksinkertaisuudessaan reilusta pelistä, ripeästä reagoinnista, ihmisten kuuntelusta ja toistemme arvostamisesta. Usein näillä eväillä syntyy hyviä ja kestäviä työelämän tarinoita.

Edellinen artikkeli
Ei kaiken tarvitse aina olla niin vaikeata…ei ainakaan työn haun!
Seuraava artikkeli
Vuokratyö tuo uusia työmahdollisuuksia