RAKSA TKU: Rakennussiivooja

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Varsinais-Suomi, Turku
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 11.7.2024
Haku päättyy: 4.8.2024
Paikkoja: 5

Haemme nyt syksylle reippaita rakennussiivoojia rakennustyömaiden puhtaanapitoon ja työmaalogistiikkaan. Hakemamme henkilöt voivat olla untuvikkoja alalla tai kokeneita konkareita, työmaat valitaan aina työntekijäkohtaisesti. Töitä tarjolla säännöllisen epäsäännöllisesti, eli voi olla lyhyempää taikka pidempää keikkaa, ottaen huomioon myös työntekijän toiveet!

Toivomme että sinulla olisi voimassa oleva työturvallisuuskortti, vuosikilometrejä mittarissa vähintään 18v, sekä puhut sujuvaa suomen kieltä.

Työmaat sijaitsevat Turun alueella sekä lähikunnissa.

Mikäli kiinnostuit, olethan pikaisesti meihin yhteydessä. Haastattelemme tekijöitä jo hakuaikana.

Meille haet erittäin helposti:

1) soittamalla p. 0408248888
2) lähettämällä tietosi hakulomakkeen kautta www.rtj-siivous.fi/avoin-hakemus/
3) sähköpostitse hallinto@rtj-siivous.fi

RTJ TYÖVOIMAA / RTJ KONEVOIMAA

Raskaan työn raataja ja kovan arjen puurtaja, mutta rennolla fiiliksellä ja reilulla otteella töitä tekevä yritys. Sitä me ollaan! Rakennusalan työvoiman ja työkonevuokrauksen alaosaaja jo melkein 40 vuoden kokemuksella. Just sen vuoksi me tunnetaan ja tiedetään miten me voidaan olla parhaiten läsnä meidän työntekijöiden työelämässä, mistä ja millaista työtä voitaisiin löytää meidän tiimiläisten elämän vaihteleviin tilanteisiin! Meillä ei tuijotella kenenkään ulkokuorta, vaan kaivetaan esiin se joskus piilossakin oleva potentiaali, sen vuoksi kannattaa hakea meidän tiimiin!

Lisätietoja meistä löydät:

Kotisivuiltamme www.rtj-siivous.fi
Facebookista www.facebook.com/rtjsiivous
Instagramista @rtj_tyovoimaa