KESÄ 2024: Kokeneita rakennustyöntekijöitä Turkuun

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Varsinais-Suomi, Turku
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 21.2.2024
Haku päättyy: 14.4.2024
Paikkoja: 5

Asiakkaidemme työmaille haetaan kesäksi kokeneita rakennustyöntekijöitä erilaisille keikoille, osaamisestasi riippuen. Kokemusta sinulla saisi olla jo muutaman vuoden ajalta. Sinulta löytyy voimassa oleva työturvallisuuskortti, ikää vähintään 18v sekä sinulta sujuu suomen kieli.

Töitä on tarjolla enimmäkseen kesäkaudella, mutta saattaa olla jo keväällä silloin tällöin.

Mikäli sinulta löytyy taitoa esimerkiksi betoni-, runkovaiheen-, piikkaus- tai roilotustöistä ja etsit kesäksi säännöllisen epäsäännöllisiä keikkahommia, olethan meihin yhteydessä! Haastattelemme jo hakuaikana.

1) soittamalla p. 0408248888
2) lähettämällä tietosi hakulomakkeen kautta www.rtj-siivous.fi/avoin-hakemus/
3) sähköpostitse hallinto@rtj-siivous.fi

RTJ TYÖVOIMAA / RTJ KONEVOIMAA

Raskaan työn raataja ja kovan arjen puurtaja, mutta rennolla fiiliksellä ja reilulla otteella töitä tekevä yritys. Sitä me ollaan! Rakennusalan työvoiman ja työkonevuokrauksen alaosaaja jo melkein 40 vuoden kokemuksella. Just sen vuoksi me tunnetaan ja tiedetään miten me voidaan olla parhaiten läsnä meidän työntekijöiden työelämässä, mistä ja millaista työtä voitaisiin löytää meidän tiimiläisten elämän vaihteleviin tilanteisiin! Meillä ei tuijotella kenenkään ulkokuorta, vaan kaivetaan esiin se joskus piilossakin oleva potentiaali, sen vuoksi kannattaa hakea meidän tiimiin!

Lisätietoja meistä löydät:

Kotisivuiltamme www.rtj-siivous.fi
Facebookista www.facebook.com/rtjsiivous
Instagramista @rtj_tyovoimaa