RAKSA TKU: Sekarakennustyöntekijä

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Turun seutu, Turku, Raisio, Kaarina
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 11.7.2024
Haku päättyy: 4.8.2024
Paikkoja: 5

Onko sinulle kertynyt kokemusta työmailta jo hieman enemmän? Ja monipuoliset sekarakennustyöt kiinnostavat?

Haemme sekarakennustyöntekijöitä eri osaamis-/kokemustaustoilla vaihteleviin työtilauksiin asiakasyritystemme työmaille. Toivomme hakijoilta ainakin parin vuoden kokemusta rakennuksilla työskentelystä ja että perustyökalut pysyvät käsissä. Osaamisesi mukaan työt voivat olla mm. kanto- ja raivaustehtäviä, avustavia rakennustöitä, piikkaus ja purkutöitä, levytyshommia, pieniä nikkarointeja taikka muita sekarakennustöitä. Katsomme työtehtävät osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaan.

Sinun tulee olla täysi-ikäinen, suomenkielentaitoinen, sekä hallustasi on löydyttävä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Työtehtävät vaativat hyvää fyysistä kuntoa ja työssä pärjäävät hyvin ne, joilla on asenne kohdillaan työtä kohtaan!

Hirveästi ei tarvitse päätä vaivata hakemusten laatimiseen, koska meille haet todella helposti:

1) soittamalla 0408248888
2) lähettämällä tietosi hakulomakkeen kautta www.rtj-siivous.fi/avoin-hakemus/
3) sähköpostitse hallinto@rtj-siivous.fi

RTJ TYÖVOIMAA / RTJ KONEVOIMAA
Raskaan työn raataja ja kovan arjen puurtaja, mutta rennolla fiiliksellä ja reilulla otteella töitä tekevä yritys. Sitä me ollaan! Rakennusalan työvoiman ja työkonevuokrauksen alaosaaja jo melkein 40 vuoden kokemuksella. Just sen vuoksi me tunnetaan ja tiedetään miten me voidaan olla parhaiten läsnä meidän työntekijöiden työelämässä, mistä ja millaista työtä voitaisiin löytää meidän tiimiläisten elämän vaihteleviin tilanteisiin! Meillä ei tuijotella kenenkään ulkokuorta, vaan kaivetaan esiin se joskus piilossakin oleva potentiaali, sen vuoksi kannattaa hakea meidän tiimiin!

Lisätietoja meistä löydät myös:

Kotisivuiltamme www.rtj-siivous.fi
Facebookista www.facebook.com/rtjsiivous
Instagramista @rtj_tyovoimaa