RAKSA TKU: Roudaajia / raivaajia

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Turku, Kaarina, Raisio
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 11.7.2024
Haku päättyy: 4.8.2024

Haemme syksyksi monipuolisiin roudaus/raivaus/kantotehtäviin, sekä avustaviin rakennustöihin reippaita duunareita rakennustyömaille, jotka sijaitsevat ympäri Turun aluetta!

Sovit meidän porukkaan jos olet käytettävissä nopeallakin varoitusajalla, osaat suomen kieltä ja sinulta löytyy voimassa oleva työturvallisuuskortti. Pärjäät fyysisesti raskaammissa hommissa, sekä olet sopeutuvainen vaihtuviin työkohteisiin ja -porukoihin.

Tulevat työmaasi kartoitetaan osaamisesi ja aiemman kokemuksesi mukaan.

Hirveästi ei tarvitse päätä vaivata hakemusten laatimiseen, koska meille haet todella helposti:

1) soittamalla p. 0408248888
2) lähettämällä tietosi hakulomakkeen kautta www.rtj-siivous.fi/avoin-hakemus/
3) sähköpostitse hallinto@rtj-siivous.fi

RTJ TYÖVOIMAA / RTJ KONEVOIMAA
Raskaan työn raataja ja kovan arjen puurtaja, mutta rennolla fiiliksellä ja reilulla otteella töitä tekevä yritys. Sitä me ollaan! Rakennusalan työvoiman ja työkonevuokrauksen alaosaaja jo melkein 40 vuoden kokemuksella. Just sen vuoksi me tunnetaan ja tiedetään miten me voidaan olla parhaiten läsnä meidän työntekijöiden työelämässä, mistä ja millaista työtä voitaisiin löytää meidän tiimiläisten elämän vaihteleviin tilanteisiin! Meillä ei tuijotella kenenkään ulkokuorta, vaan kaivetaan esiin se joskus piilossakin oleva potentiaali, sen vuoksi kannattaa hakea meidän tiimiin!

Lisätietoja meistä löydät:

Kotisivuiltamme www.rtj-siivous.fi
Facebookista www.facebook.com/rtjsiivous
Instagramista @rtj_tyovoimaa