RAKSA HKI: Raksan syyskauden keikkaduunit

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 11.7.2024
Haku päättyy: 4.8.2024
Paikkoja: 5

Etsitkö lisätienestiä esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohelle? Et välttämättä halua tehdä töitä joka päivä? Pidätkö fyysisestä työstä?

Etsimme syksylle ahkeria tekijöitä keikkatöihin rakennustyömaille pääkaupunkiseudulle erilaisiin työtehtäviin, työt vaihtelevat tilauksittain rakennussiivouksesta rakennustyöntekijän tehtäviin. Aiempaa kokemusta ei ole pakko olla, kunhan asenne on kunnossa.

Työtehtäviin kuuluvat erilaiset avustavat rakennustyöt, kuten siivous-, raivaus-, kanto- ja purkutyöt sekä ammattilaisten avustaminen. Tarjoamme myös haastavampia tehtäviä tekijän oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti.

Toivomme hakijoilta reipasta asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja suomenkielentaitoa, sekä työturvallisuuskortti tulisi olla voimassa. Jos sinulta löytyy nämä, laita meille hakemusta ja kerro itsestäsi!

Hirveästi ei tarvitse päätä vaivata hakemusten laatimiseen, koska meille haet todella helposti:

1) soittamalla p. 0401258866
2) lähettämällä tietosi hakulomakkeen kautta www.rtj-siivous.fi/avoin-hakemus/
3) sähköpostitse hallinto@rtj-siivous.fi

RTJ TYÖVOIMAA / RTJ KONEVOIMAA
Raskaan työn raataja ja kovan arjen puurtaja, mutta rennolla fiiliksellä ja reilulla otteella töitä tekevä yritys. Sitä me ollaan! Rakennusalan työvoiman ja työkonevuokrauksen alaosaaja jo melkein 40 vuoden kokemuksella. Just sen vuoksi me tunnetaan ja tiedetään miten me voidaan olla parhaiten läsnä meidän työntekijöiden työelämässä, mistä ja millaista työtä voitaisiin löytää meidän tiimiläisten elämän vaihteleviin tilanteisiin! Meillä ei tuijotella kenenkään ulkokuorta, vaan kaivetaan esiin se joskus piilossakin oleva potentiaali, sen vuoksi kannattaa hakea meidän tiimiin!

Lisätietoja meistä löydät:

Kotisivuiltamme www.rtj-siivous.fi
Facebookista www.facebook.com/rtjsiivous
Instagramista @rtj_tyovoimaa