RAKSA TKU: Rakennusaputyöntekijä

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Varsinais-Suomi, Turku
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 11.7.2024
Haku päättyy: 4.8.2024
Paikkoja: 5

Haemme monipuolisiin avustaviin- sekä sekarakennustyötehtäviin syksyksi Turkuun ja ympäryskuntiin uudisrakennuskohteille rakennusalan työntekijöitä keikkatöihin. Tilanteesta ja omasta tekemisestä riippuen tarjolla voi olla myös täyttä viikkoa tarjolla.

Saatat olla tuleva RTJ-tiimiläinen, jos olet valmis töihin lyhyelläkin varoitusajalla, suomenkielen taitosi on hyvä, sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti ja olet fyysisesti hyvässä kunnossa ja motivoitunut raskaampiin raksatehtäviin.

Työt ovat pääsääntöisesti keikkatöitä, ja työaika on arkisin klo 7.00-15.30. Tulevat työmaasi kartoitetaan aiemman osaamisesi/soveltuvuutesi, sekä kiinnostuksesi mukaan.

Hirveästi ei tarvitse päätä vaivata hakemusten laatimiseen, koska meille haet todella helposti:

1) soittamalla p. 0408248888
2) lähettämällä tietosi hakulomakkeen kautta www.rtj-siivous.fi/avoin-hakemus/
3) sähköpostitse hallinto@rtj-siivous.fi

RTJ TYÖVOIMAA / RTJ KONEVOIMAA
Raskaan työn raataja ja kovan arjen puurtaja, mutta rennolla fiiliksellä ja reilulla otteella töitä tekevä yritys. Sitä me ollaan! Rakennusalan työvoiman ja työkonevuokrauksen alaosaaja jo melkein 40 vuoden kokemuksella. Just sen vuoksi me tunnetaan ja tiedetään miten me voidaan olla parhaiten läsnä meidän työntekijöiden työelämässä, mistä ja millaista työtä voitaisiin löytää meidän tiimiläisten elämän vaihteleviin tilanteisiin! Meillä ei tuijotella kenenkään ulkokuorta, vaan kaivetaan esiin se joskus piilossakin oleva potentiaali, sen vuoksi kannattaa hakea meidän tiimiin!

Lisätietoja meistä löydät:

Kotisivuiltamme www.rtj-siivous.fi
Facebookista www.facebook.com/rtjsiivous
Instagramista @rtj_tyovoimaa