RTJ
Konevoimaa

TYÖKONEVUOKRAUS

Vuokraamme työkoneita työmaille kaiken pituisiin tilauksiin. Koneen saanti työmaalle sujuu nopeasti ja helposti, koska vastaamme itse kalustomme kuljetuksista ja siirroista. Parhaimman mahdollisen hyödyn koneen vuokrauksesta saa kun vuokraa sekä koneen että kuskin, joka tuntee ja tietää miten kyseistä konetta käytetään.

Työkonevuokraus on nopea ja kustannustehokas ratkaisu työkohteelle, silloin kun esimerkiksi oman koneen hankintaan ei haluta resursoida tai omalle koneelle ei ole kokoaikaista tarvetta. Työkoneita voi käyttää työkohteilla esimerkiksi nostotöiden apuna tai materiaalisiirtojen tekemiseen. Vuokraus on mahdollista päivästä kuukausiksi ja tilauksen yhteydessä käydään tarkemmin koneen vuokrauksen ehdot mm. polttoainetankkauksista taikka varastoinnista.

Asiakkaana saat oikeaan aikaan kunnon konevoimaa.

Palvelumme

  • Työkonevuokraus
  • Urakointipalvelut
  • Maanrakennus ja -siirto
  • Kone ja kuski – palvelut
  • Lumityöt
  • Kiinteistöhuolto

Tunneiksi, Päiviksi, Viikoiksi, Kuukausiksi

Valikoimamme

Pyöräkuormaajat ovat hyviä yleiskoneita maanrakennukseen, materiaalisiirtoihin taikka kiinteistöjen kunnossapitoon. Kurottajat tuovat loistoapua kuorman purkuihin ja nostoihin. Kaivinkoneet ovat tehokkaita maanrakennustöihin, mm. pihan muotoiluun ja salaojituksiin. Dumpperit ovat oikeita työmyyriä materiaalisiirtoihin, materiaalikäsittelyihin ja jätekäsittelyyn.

Työkoneille myös saatavana lisävarusteet, mm. kauhat ja trukkipiikit. Raskaankaluston lisäksi meiltä löydät myös roskalavat, -astiat ja sulot.

Kalustoomme voit tutustua tarkemmin vuokrauspalvelussa tai soittamalla ja pyytämällä tarkempia konetietoja!

Back to top