Työnjohtaja

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Turku
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 18.9.2023
Haku päättyy: 15.10.2023
Paikkoja: 1

Etsimme nyt infra-alan asiakkaallemme työnjohtajaa Turun alueen hankkeisiin.

Työtehtäviisi kuuluu työmaan päivittäisten asioiden hoitaminen, kustannustehokkuuden seuranta ja toteutus, asiakaslähtöinen ajattelu sekä työturvallisen työskentelyn varmistaminen. Varmistat, että projektien kulku tapahtuu sopimusten mukaisesti ja pidät tiivistä yhteyttä sidosryhmiin.

Toimme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta (AMK, YAMK) ja sinulla olisi hyvä olla infra-alan tuntemusta ja kokemusta. Sinulla on valmius heittäytyä haasteisiin ja toimia esimiesroolissa. Asenteesi on avoin ja innostunut.

Tässä työssä pääset kehittämään omaa osaamista, osaksi pientä ja rentoa työyhteisöä ison talon eduilla, ja vapauden tehdä ja vaikuttaa. Saat myös työllesi kollegojen tuen kaikilla suunnittelun osa-alueilla.

Palkkaus sopimuksen mukaan. Jätä palkkatoiveesi hakemuksesi yhteydessä

Kiinnostuitko? Hienoa! Meille haet erittäin helposti:

1) soittamalla p. 0408248888
2) lähettämällä tietosi hakulomakkeen kautta www.rtj-siivous.fi/avoin-hakemus/
3) sähköpostitse hallinto@rtj-siivous.fi

RTJ TYÖVOIMAA / RTJ KONEVOIMAA

Raskaan työn raataja ja kovan arjen puurtaja, mutta rennolla fiiliksellä ja reilulla otteella töitä tekevä yritys. Sitä me ollaan! Rakennusalan työvoiman ja työkonevuokrauksen alaosaaja jo melkein 40 vuoden kokemuksella. Just sen vuoksi me tunnetaan ja tiedetään miten me voidaan olla parhaiten läsnä meidän työntekijöiden työelämässä, mistä ja millaista työtä voitaisiin löytää meidän tiimiläisten elämän vaihteleviin tilanteisiin! Meillä ei tuijotella kenenkään ulkokuorta, vaan kaivetaan esiin se joskus piilossakin oleva potentiaali, sen vuoksi kannattaa hakea meidän tiimiin!

Lisätietoja meistä löydät:

Kotisivuiltamme www.rtj-siivous.fi
Facebookista www.facebook.com/rtjsiivous
Instagramista @rtj_tyovoimaa