Toiminnallinen ja myynnillinen HR-koordinaattori

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Helsinki
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 16.2.2023
Haku päättyy: 15.3.2023
Paikkoja: 1

Meidän Hesan tiimissä on yhden mentävä aukko, johon sopis huumorintajuinen raflaava tyyppi duunaamaan työvoiman vuokrauksen monipuolista tehtäväkenttää henkilöstöhallinnon pystypainista asiakaspalvelun niiaukseen. Snaijaatsä mistä on kyse?

Työnkuviin meillä kuuluu kaikilla myynnillisistä aspekteista uusasiakashankinta, lisämyynti, asiakaspalvelu ja mitä tää normaali arki nyt on, yhteyden ylläpitoa joka suuntaan. No sitten henkilöstöhallinnon puolelta rekrytoinnit, työpaikkailmoitusten laadinnat, työsuhteiden hoito ja kaikki siihen liittyvä paperijumppa. Duunii painetaan siellä missä asioita tapahtuu, eli kentällä huomiorotsi niskassa ja turvabobot jalassa. Stadissa ja siinä huudeilla ei näissä hommissa kyllä dösällä liikuta, että oma bilikka on sulla oltava alla. Toimistolla tottakai käydään kanssa kääntymässä ja siellä rutiinihommien jälkeen pääsee toimistokoiraa rapsuttelemaan.

Me tuotetaan hyvää, toimivaa palvelua ja sellaista ”kaikki skulaa”-meininkiä vähän uudeltakin tekijältä odotetaan. Tiimityötaitoja ja pilkettä silmä kulmassa kannattaa olla tähän työhön lähtiessä. Luuri ja läppäri on kovassa käytössä, joten tatsia perusohjelmistoihin (word, excel jne.) sietää olla jo plakkarissa. Koska duunit tulee olemaan tilanteesta toiseen elämistä, niin ratkaisukeskeinen asenne on välttämättömyys. Eduksi sitten katsotaan alakokemus työvoiman vuokrauksesta, rakennusalasta, teollisuudesta tai logistiikasta.

Jos yhtään näistä resonoi omalle kohdalle, niin kannattaa todella harkita hyppäämistä meidän moniosaajien joukkoon. Me perehdytetään sut kyllä hommiin asia kerrallaan…vai oisko kivempi, jos vaan heitetään suoraan syvään päätyyn? Meidän messissä saat rennon ja joustavan työporukan, mahdollisuuden kehittyä ja oppia yhden alan vanhimman toimijan osaamisen äärellä, mahdollisuuden sitoutua pitkäaikaisesti paikkaan, jossa on kevyen organisaation hyvät puolet ja visiot kuitenkin kuin suuren maailman meiningissä. Ei me tarjota mitään glamourin hohtoa, vaan todellista työelämää täynnä onnistumisia ja pettymyksiä. Jos kesäpäiville asti selviät, niin nostetaan sulle hattua ja kaikki patoutuneet tunteet pääset vuodattamaan kerran vuodessa pikkujouluissa.

Lähetkö messiin meidän hullun hauskaan tiimiin painamaan todella vakavasti duunii? Skriivaa hakemus kasaan, pistä siihen kimppaan työhistoriasta tärkeimmät ja jotain hahmotelmaa palkkatoiveesta. Osoitekenttään jati.meling@rtj-siivous.fi ja sen jälkeen painat vaan lähetä-nappia. Jos paikasta heräs kysyttävää, niin ma-pe välillä 8-16 aikoihin voit pistää pirauttaen p.0405796360

Tutustu meihin myös:
FB www.facebook.com/rtjsiivous
IG www.instagram.com/rtj_tyovoimaa