Kokoonpano- ja erikoistöihin tekijöitä raskaankaluston perävaunuvalmistukseen (VAK Oy)

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Vahto, Varsinais-Suomi
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen, 2-vuorotyö
Haku alkoi: 10.4.2023
Haku päättyy: 28.5.2023

VAK Oy on kuljetuskaluston valmistuksen edelläkävijä jo 50 vuoden ajalta ja pääset mukaan yli 500 osaajan joukkoon. VAK Oy:llä työntekijän hyvinvointi on tärkeää ja työturvallisuudesta huolehditaan niin työvarusteiden kuin perehdytyksen osalta. Lisätietoja voit katsoa nettisivuilta www.vak.fi.

Nyt meillä haetaan perävaunuvalmistuksen tuotantoon elementtityöntekijöitä, oviasentajia, korivarustelijoita, ja autosähköasentajia asiakkaallemme Vahtoon.

Työssä pääset valmistamaan mm. kuorma-autojen perävaunujen seinä- ja ovielementtejä, mikä sisältää elementtien osien sahaamista ja kokoamista liimauksella sekä osien viimeistelytöitä. Työ on mekaanista ja osittain fyysistä, sisältäen isojen koneiden sekä käsityökalujen käyttöä, riippuen valmistusvaiheesta.

Tässä työssä pääsee loistamaan hyvällä hahmotuskyvyllä ja tarkkuudella, ja jos sinulla on kokemusta koneiden ja laitteiden kanssa työskentelystä on se ehdottomasti plussaa! Myös kokemus rakennusalalta, metallialalta tai maatalous- ja metsäalalta on hyödyksi tehtävässä, mutta tärkeintä on tekijän asenne ja motivaatio työtä kohtaan! Työhön perehdytetään perusteellisesti.

Tarjoamme sinulle työn vakaassa asiakasyrityksessä, laadukkaat työvarusteet, säännölliset työtunnit kahdessa vuorossa, työehtosopimusta paremman sopimuspalkan ja mahdollisuuden pitkään työsuhteeseen.

Olisi hienoa jos sinulla olisi:
– huolellinen ja tarkka työote
– kokemusta koneiden ja laitteiden käytöstä
– kykyä fyysiseen työskentelyyn
– suomen kielen taito
– auto työmatkoja varten (kohteeseen ei valitettavasti julkinen liikenne kulje)

Plussaa on:
– kokemus metalli-, sähkö- tai rakennusalalta
– kokemus tuotantotöistä tai kokoonpanosta
– kokemus automaalauksesta
– työturvallisuus- ja/tai tulityökortti

Hirveästi ei tarvitse päätä vaivata hakemusten laatimiseen, koska meille haet todella helposti:

1) soittamalla p. 0408248888
2) lähettämällä tietosi hakulomakkeen kautta www.rtj-siivous.fi/avoin-hakemus/
3) sähköpostitse hallinto@rtj-siivous.fi

RTJ TYÖVOIMAA / RTJ KONEVOIMAA
Raskaan työn raataja ja kovan arjen puurtaja, mutta rennolla fiiliksellä ja reilulla otteella töitä tekevä yritys. Sitä me ollaan! Rakennusalan työvoiman ja työkonevuokrauksen alaosaaja jo melkein 40 vuoden kokemuksella. Just sen vuoksi me tunnetaan ja tiedetään miten me voidaan olla parhaiten läsnä meidän työntekijöiden työelämässä, mistä ja millaista työtä voitaisiin löytää meidän tiimiläisten elämän vaihteleviin tilanteisiin! Meillä ei tuijotella kenenkään ulkokuorta, vaan kaivetaan esiin se joskus piilossakin oleva potentiaali, sen vuoksi kannattaa hakea meidän tiimiin!

Lisätietoja meistä löydät:
Facebookista www.facebook.com/rtjsiivous
Instagramista @rtj_tyovoimaa