Tuotantotyöntekijöitä raskaankaluston perävaunuvalmistukseen

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Vahto, Varsinais-Suomi
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen, 2-vuorotyö
Haku alkoi: 4.5.2022
Haku päättyy: 31.5.2022
Paikkoja: 5

Haemme asiakkaallemme VAK Oy:lle Vahtoon tuotantotyöntekijöitä raskaankaluston perävaunuvalmistuksen kokoonpanoon, sekä erikoistöihin kuten sähköasennuksiin, viimeistelytöihin ja varusteluun. Työtehtävät muovautuvat osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan erilaisiin tuotantotöihin perävaunuvarustelusta korikokoonpanoon.

VAK Oy on kuljetuskaluston valmistuksen edelläkävijä jo 50 vuoden ajalta ja pääset mukaan yli 500 osaajan joukkoon. VAK Oy:llä työntekijän hyvinvointi on tärkeää ja työturvallisuudesta huolehditaan niin työvarusteiden kuin perehdytyksen osalta. Lisätietoja voit katsoa nettisivuilta www.vak.fi.

Tarjoamme sinulle työn vakaassa asiakasyrityksessä, laadukkaat työvarusteet, säännölliset työtunnit 2:ssa vuorossa, työehtosopimusta paremman sopimuspalkan ja mahdollisuuden pitkään työsuhteeseen.

Työssä katsotaan eduksi:
– kokemus metalli-, sähkö- tai rakennusalalta
– kokemus tuotantotöistä

Hirveästi ei tarvitse päätä vaivata hakemusten laatimiseen, koska meille haet todella helposti:
1) soittamalla p. 0408248888
2) lähettämällä tietosi hakulomakkeen kautta www.rtj-siivous.fi/avoin-hakemus/
3) sähköpostitse hallinto@rtj-siivous.fi

RTJ TYÖVOIMAA / RTJ KONEVOIMAA
Raskaan työn raataja ja kovan arjen puurtaja, mutta rennolla fiiliksellä ja reilulla otteella töitä tekevä yritys. Sitä me ollaan! Rakennusalan työvoiman ja työkonevuokrauksen alaosaaja jo melkein 40 vuoden kokemuksella. Just sen vuoksi me tunnetaan ja tiedetään miten me voidaan olla parhaiten läsnä meidän työntekijöiden työelämässä, mistä ja millaista työtä voitaisiin löytää meidän tiimiläisten elämän vaihteleviin tilanteisiin! Meillä ei tuijotella kenenkään ulkokuorta, vaan kaivetaan esiin se joskus piilossakin oleva potentiaali, sen vuoksi kannattaa hakea meidän tiimiin!

Lisätietoja meistä löydät:
Facebookista www.facebook.com/rtjsiivous
Instagramista @rtj_tyovoimaa

Valikko