Kirvesmies/kokenut rakennusmies

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Turun seutu, Turku, Raisio, Kaarina
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 1.6.2022
Haku päättyy: 31.7.2022
Paikkoja: 2

Etsimme asiakkaidemme työmaille Varsinais-Suomen alueelle kokeneita kirvesmiehiä/timpureita monipuolisiin töihin uudis- ja saneerauskohteille.

Tarvetta on mm. perustusvaiheen ja runkovaiheen töihin, väliseinäasennuksiin, välioviasennuksiin, apukarmiasennuksiin, muottilaudoituksien tekoon, listoituksiin ja muihin sisäkirvestöihin. Kohteet sijaitsevat pääasiallisesti Turussa, Raisioissa, Naantalissa, Kaarinassa, Salossa ja Kyrössä.

Tekijöiden on oltava itsenäiseen työhön kykeneviä, aikaisempaa kokemusta vastaavista hommista olisi löydyttävä, työkalut on pysyttävä käsissä ja työturvallisuuskortti tulisi olla voimassa, tulityökortti on plussaa.

Mikäli omia työkaluja löytyy katsotaan se eduksi, mutta ei ole välttämättömyys. Huomaathan, että työ on fyysistä ja tarkkuutta vaativaa.

Hirveästi ei tarvitse päätä vaivata hakemusten laatimiseen, koska meille haet todella helposti:
1) soittamalla p. 0408248888
2) lähettämällä tietosi hakulomakkeen kautta www.rtj-siivous.fi/avoin-hakemus/
3) sähköpostitse hallinto@rtj-siivous.fi

RTJ TYÖVOIMAA / RTJ KONEVOIMAA
Raskaan työn raataja ja kovan arjen puurtaja, mutta rennolla fiiliksellä ja reilulla otteella töitä tekevä yritys. Sitä me ollaan! Rakennusalan työvoiman ja työkonevuokrauksen alaosaaja jo melkein 40 vuoden kokemuksella. Just sen vuoksi me tunnetaan ja tiedetään miten me voidaan olla parhaiten läsnä meidän työntekijöiden työelämässä, mistä ja millaista työtä voitaisiin löytää meidän tiimiläisten elämän vaihteleviin tilanteisiin! Meillä ei tuijotella kenenkään ulkokuorta, vaan kaivetaan esiin se joskus piilossakin oleva potentiaali, sen vuoksi kannattaa hakea meidän tiimiin!

Lisätietoja meistä löydät:
Facebookista www.facebook.com/rtjsiivous
Instagramista @rtj_tyovoimaa