Rakennustyöntekijöitä avustavista hommista kokeneemman tehtäviin

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Lieto
Työaika: ma-pe 7-15.30
Haku alkoi: 29.12.2021
Haku päättyy: 30.1.2022

Oletko alalle tuore kasvo tai onko sinulle jo kertynyt kokemusta työmailta hieman enemmän? Tarvitsetko töitä kuukaudeksi tai kahdeksi? Taikka haet mahdollisesti pidempikestoista paikkaa?

Haemme tekijöitä eri osaamis-/kokemustaustoilla vaihteleviin työtilauksiin asiakasyritystemme työmaille Turun seudulle ja Turun ympäryskuntiin. Osaamisesi mukaan työt voivat olla mm. kanto ja raivaustehtäviä, raakasiivoustehtäviä, avustavia rakennustöitä, piikkaus ja purkutöitä, levytyshommia, pieniä nikkarointeja taikka muita sekarakennustöitä. Katsomme työtehtävät osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaan.

Sinun tulee olla täysi-ikäinen, suomenkielentaitoinen, sekä hallustasi on löydyttävä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Toivomme hakijoilta intoa oppia uutta ja hyvää asennetta työtä kohtaan. Työtehtävät vaativat hyvää fyysistä kuntoa.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään vaihtelevissa työporukoissa ja haluat kerryttää osaamistasi, niin pistä hakemusta tulemaan https://rtj-siivous.fi/avoin-hakemus/ tai soittele 0408248888 niin jutellaan lisää työmahdollisuuksista.

Valikko