Kokeneita rakennustyöntekijöitä syksyn keikoille

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Turku, Kaarina, Raisio
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 22.9.2022
Haku päättyy: 15.10.2022
Paikkoja: 5

Onko sinulle jo karttunut kokemusta rakennustöistä? Etsitkö omaa osaamistasi vastaavaa työtä? Vaihtelevia kohteita, joissa pääset kehittymään? Tuu meidän kautta töihin!

Turun alueen asiakkaidemme uudis- ja saneerauskohteille haetaan kokeneita rakennustyöntekijöitä. Kerro meille osaamisestasi ja kartoitetaan yhdessä osaamistasi vastaavaa työtä/työtilaus.

Sinulla tulisi olla voimassa oleva työturvallisuuskortti, tulityökortti on plussaa. Suomenkielentaito on välttämätön ja mielenkiintoa monipuolisia työtehtäviä kohtaan saisi löytyä.

Hirveästi ei tarvitse päätä vaivata hakemusten laatimiseen, koska meille haet erittäin helposti:

1) soittamalla p. 0408248888
2) lähettämällä tietosi hakulomakkeen kautta www.rtj-siivous.fi/avoin-hakemus/
3) sähköpostitse hallinto@rtj-siivous.fi

RTJ TYÖVOIMAA / RTJ KONEVOIMAA

Raskaan työn raataja ja kovan arjen puurtaja, mutta rennolla fiiliksellä ja reilulla otteella töitä tekevä yritys. Sitä me ollaan! Rakennusalan työvoiman ja työkonevuokrauksen alaosaaja jo melkein 40 vuoden kokemuksella. Just sen vuoksi me tunnetaan ja tiedetään miten me voidaan olla parhaiten läsnä meidän työntekijöiden työelämässä, mistä ja millaista työtä voitaisiin löytää meidän tiimiläisten elämän vaihteleviin tilanteisiin! Meillä ei tuijotella kenenkään ulkokuorta, vaan kaivetaan esiin se joskus piilossakin oleva potentiaali, sen vuoksi kannattaa hakea meidän tiimiin!

Lisätietoja meistä löydät:

Kotisivuiltamme www.rtj-siivous.fi
Facebookista www.facebook.com/rtjsiivous
Instagramista @rtj_tyovoimaa