Rakennussiivooja ja kurottajakuski Saloon

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Salo
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 22.9.2022
Haku päättyy: 15.10.2022
Paikkoja: 2

Etsimme asiakkaamme rakennustyömaalle Saloon reipasta rakennussiivoojaa. Voit olla alalle tuore kasvo ja vasta alkaja näissä tehtävissä taikka jo pidempää kokemusta oleva rautainen alan ammattilainen. Työtehtävät pitävät sisällään raakasiivousta, raivaamista, ylläpitosiivoamista, kantotöitä, suojausten laittoa ja suojausten poistoja, sekä loppusiivousta.

Haemme myös Saloon samalle kohteelle osaavaa konekuskia, jolla aiempaa kokemusta löytyy kurottajakuskin ja/tai pyöräkuormaajakuskin tehtävistä. Rakennusalan kokemuksesta on myös iso plussa.

Kummassakin tehtävässä tarvitaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, hyvää suomenkielentaitoa ja täysi-ikäisyyttä.

Hirveästi ei tarvitse päätä vaivata hakemusten laatimiseen, koska meille haet todella helposti:
1) soittamalla p. 0408248888
2) lähettämällä tietosi hakulomakkeen kautta www.rtj-siivous.fi/avoin-hakemus/
3) sähköpostitse hallinto@rtj-siivous.fi

RTJ TYÖVOIMAA / RTJ KONEVOIMAA
Raskaan työn raataja ja kovan arjen puurtaja, mutta rennolla fiiliksellä ja reilulla otteella töitä tekevä yritys. Sitä me ollaan! Rakennusalan työvoiman ja työkonevuokrauksen alaosaaja jo melkein 40 vuoden kokemuksella. Just sen vuoksi me tunnetaan ja tiedetään miten me voidaan olla parhaiten läsnä meidän työntekijöiden työelämässä, mistä ja millaista työtä voitaisiin löytää meidän tiimiläisten elämän vaihteleviin tilanteisiin! Meillä ei tuijotella kenenkään ulkokuorta, vaan kaivetaan esiin se joskus piilossakin oleva potentiaali, sen vuoksi kannattaa hakea meidän tiimiin!

Lisätietoja meistä löydät:
Facebookista www.facebook.com/rtjsiivous
Instagramista @rtj_tyovoimaa