KULJETUS: Kuorma-autonkuljettaja TKU

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Turku, Raasepori
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 5.5.2023
Haku päättyy: 28.5.2023
Paikkoja: 1

Maanrakennusalan asiakasyrityksemme hakee joukkoihinsa Turkuun sekä Raaseporiin kuorma-autonkuljettajaa pidemmille projekteille!

Sinulla tulisi olla takataskussa C-kortti, ammattikuljettajan pätevyys sekä digipiirturi. Kokemusta olisi hyvä olla myös takana muutama vuosi niin maanrakennus- kuin infra puolelta.

Mikäli sinua kiinnostaa päästä työskentelemään monipuolisesti ratin taakse, et pelkää tarttua uuteen työhön, osaat tehdä työtä itsenäisesti, mutta tarvittaessa myös joukkueen voimalla sekä tuot työilmapiiriin positiivista tekemisen meininkiä niin epäilemättä olet juuri etsimämme henkilö!

Mikäli kiinnostuit, olethan pikaisesti meihin yhteydessä. Haastattelemme tekijöitä jo hakuaikana.

Meille haet erittäin helposti:

1) soittamalla p. 0408248888
2) lähettämällä tietosi hakulomakkeen kautta www.rtj-siivous.fi/avoin-hakemus/
3) sähköpostitse hallinto@rtj-siivous.fi

RTJ TYÖVOIMAA / RTJ KONEVOIMAA

Raskaan työn raataja ja kovan arjen puurtaja, mutta rennolla fiiliksellä ja reilulla otteella töitä tekevä yritys. Sitä me ollaan! Rakennusalan työvoiman ja työkonevuokrauksen alaosaaja jo melkein 40 vuoden kokemuksella. Just sen vuoksi me tunnetaan ja tiedetään miten me voidaan olla parhaiten läsnä meidän työntekijöiden työelämässä, mistä ja millaista työtä voitaisiin löytää meidän tiimiläisten elämän vaihteleviin tilanteisiin! Meillä ei tuijotella kenenkään ulkokuorta, vaan kaivetaan esiin se joskus piilossakin oleva potentiaali, sen vuoksi kannattaa hakea meidän tiimiin!

Lisätietoja meistä löydät:

Kotisivuiltamme www.rtj-siivous.fi
Facebookista www.facebook.com/rtjsiivous
Instagramista @rtj_tyovoimaa