Kokeneita rakennustyöntekijöitä Pääkaupunkiseudulle, sekä Varsinais-Suomen alueelle

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu, Varsinais-Suomi
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 27.10.2021
Haku päättyy: 30.12.2021

Kokeneita rakennustyöntekijöitä

Etsimme asiakkaidemme työmaille pääkaupunkiseudulle, sekä Varsinais-Suomen alueelle kokeneita ja monipuolisia rakennustyöntekijöitä eripituisille  tilauksille suurille uudis- ja saneerauskohteille.

Toivomme hakijoilta ainakin parin vuoden kokemusta rakennuksilla työskentelystä ja että perustyökalut pysyvät käsissä, mutta ensisijassa hyvä asenne työntekoa kohtaan ratkaisee. Eduksesi on myös voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Kerro meille tarkemmin osaamisestasi, oletko kokenut perustustöissä, timanttisahurina vai oletko työmaan logistiikan osaaja? Kiinnostaako enemmän sekarakennustehtävät vai työmaan jätehuollon raivaushommat?

Tietosi voit lähettää sivujemme kautta https://rtj-siivous.fi/hae-toita/ tai sähköpostitse hallinto@rtj-siivous.fi. Voit myös soittaa numeroon 0408248888 ja kartoitetaan yhdessä työmahdollisuudet läpi.

RTJ on alansa yksi vanhimpia toimijoita. Olemme työskennelleet työvoiman ja työkoneiden vuokrauksen parissa yli 36 vuotta. Meissä yhdistyy vankka kokemus, sekä nuorekas reipas työote. Liity voimaa täynnä olevaan joukkoomme!

Valikko