Kirvesmiehiä uudisrakennus- ja saneerauskohteille

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Turku
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 27.10.2021
Haku päättyy: 31.12.2021
Paikkoja: 5

Haemme Turun alueen asiakkaallemme hyvän työasenteen omaavia KIRVESMIEHIÄ.

Etsimme henkilöitä, joille on karttunut muutaman vuoden kokemusta kirvesmiehen töistä ja kykyä työskennellä itsenäisesti reippaalla ja varmalla otteella. Eduksesi on esimerkiksi, jos sinulla on tuntemusta väliseinä- ja alakattorakentamisesta tai voit olla myös taitaja paneloinnissa, listoituksissa, oviasennuksissa tai muissa kirvestehtävissä. Kerro meille tarkemmin osaamisestasi ja ajatuksista millaisilla kohteilla olet parhaimmillasi, niin kartoitetaan yhdessä työmahdollisuudet kauttamme.

Toivomme, että taskustasi löytyy voimassa oleva työturvallisuuskortti, olet täysi-ikäinen ja työmotivaatiosi on huipussa!

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainituista kohdista, laita meille pikaisesti hakemusta osoitteeseen hallinto@rtj-siivous.fi tai soittele 0408248888 niin jutellaan lisää!

RTJ työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Olemme yksi alamme vanhimmista toimijoista, joten kokemus, luottamus ja ihmisläheisyys ovat läsnä päivittäisessä tekemisessämme.

Ota meidät seurantaan ja kuule meidän ajankohtaiset kuulumiset  Instagramista rtj_tyovoimaa sekä facebookista RTJ-Siivous Ky

Valikko