KESÄ 2023: Laitoshuoltaja Kustaviin

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Varsinais-Suomi, Kustavi
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 11.5.2023
Haku päättyy: 28.5.2023
Paikkoja: 1

Onko kesätyöt vielä hakusessa? Ei hätää! Meillä olisi rennon rempseä unelmaduuni kesä-heinäkuuksi reippaalle ja motivoituneelle laitoshuoltajalle Kustavin kunnan palvelukeittiöön ja koulun tiloihin. Tehtäviisi kuuluu mm. keittiöapulaisena toimiminen, ruoan valmistus ja jakaminen sekä ruokailutilan ylläpitosiivous. Myös itse tilojen suursiivouksessa apuna toimiminen (ikkunoiden pesu, pölynhallinta) on osana työkenttääsi.

Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään perusteellisesti.

Työ alkaa touko-kesäkuun vaihteessa ja kestää heinäkuun loppuun. Töitä on tarjolla arkisin

30-40h/vko ja työvuorot ovat aamupainotteisia. Viikonloppuisin ei tartte töitä ressata!

Palkkaus KV TES.

Toivomme sinulta iloista ja palveluhenkistä asenneta, joustavuutta ja hyviä tiimityötaitoja sekä reipasta ja oma-aloitteista työotetta. Koulutusta tässä työssä vaadita, mutta jos sinulta vaikkapa laitoshuoltajan paperit löytyy, katsomme sen eduksi.

Tehtävään valittavan tulee olla 18-vuotias. Suomen kielen taito on välttämätöntä sekä hygieniapassi tulisi löytyä takataskusta, kun elintarvikkeiden kanssa tekemisissä ollaan.

Voisiko tässä olla seuraava kesätyösi? Kiinnostuitko? Hyvä! Nakkaa siis meitä hakemuksella, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Ota yhteyttä toimistolle MA-PE 8-16 p. 040 824 8888 tai ilmianna itsesi osoitteeseen info@canvas.fi tai https://canvas.fi/avoin-hakemus/

Tutustu meihin myös:

Canvas Oy on henkilöstöratkaisuihin erikoistunut, tavallista ketterämpi yritys. Sopivan kokoinen, kovin tekeväinen ja ehdottoman aikaansaava. Canvas vuokraa ja rekrytoi tekijöitä kuljetus-, logistiikka-, rakennus- ja teollisuuden alojen monipuolisiin tehtäviin.

Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin. Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa melkein 40 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.