KESÄ 2023: Keittiöapulainen Kustaviin

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Kustavi
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 9.5.2023
Haku päättyy: 28.5.2023
Paikkoja: 1

Onko kesätyöt vielä hakusessa? Ei hätää! Meillä olisi rennon rempseä unelmaduuni kesä-heinäkuuksi reippaalle ja motivoituneelle tekijälle Kustavin kunnan palvelukeittiössä. Tehtäviisi kuuluu mm. keittiöapulaisena toimiminen, ruoan valmistus ja jakaminen sekä ruokailutilan ylläpitosiivous. Myös itse tilojen suursiivouksessa apuna toimiminen (ikkunoiden pesu, pölynhallinta) on osana työkenttääsi. Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään perusteellisesti.

Työ alkaa touko-kesäkuun vaihteessa ja kestää heinäkuun loppuun. Töitä on tarjolla arkisin

30-40h/vko ja työvuorot ovat aamupainotteisia. Viikonloppuisin ei tartte töitä ressata!

Palkkaus KV TES.

Toivomme sinulta iloista ja palveluhenkistä asenneta, joustavuutta ja hyviä tiimityötaitoja sekä reipasta ja oma-aloitteista työotetta. Koulutusta tässä työssä vaadita, mutta jos sinulta vaikkapa laitoshuoltajan paperit löytyy, katsomme sen eduksi.

Tehtävään valittavan tulee olla 18-vuotias. Suomen kielen taito on välttämätöntä sekä hygieniapassi tulisi löytyä takataskusta, kun elintarvikkeiden kanssa tekemisissä ollaan.

Voisiko tässä olla seuraava kesätyösi? Kiinnostuitko? Hyvä! Nakkaa siis meitä hakemuksella, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Hirveästi ei tarvitse päätä vaivata hakemusten laatimiseen, koska meille haet todella helposti

1) soittamalla p. 0408248888
2) lähettämällä tietosi hakulomakkeen kautta www.rtj-siivous.fi/avoin-hakemus/
3) sähköpostitse hallinto@rtj-siivous.fi

RTJ TYÖVOIMAA / RTJ KONEVOIMAA
Raskaan työn raataja ja kovan arjen puurtaja, mutta rennolla fiiliksellä ja reilulla otteella töitä tekevä yritys. Sitä me ollaan! Rakennusalan työvoiman ja työkonevuokrauksen alaosaaja jo melkein 40 vuoden kokemuksella. Just sen vuoksi me tunnetaan ja tiedetään miten me voidaan olla parhaiten läsnä meidän työntekijöiden työelämässä, mistä ja millaista työtä voitaisiin löytää meidän tiimiläisten elämän vaihteleviin tilanteisiin! Meillä ei tuijotella kenenkään ulkokuorta, vaan kaivetaan esiin se joskus piilossakin oleva potentiaali, sen vuoksi kannattaa hakea meidän tiimiin!

Lisätietoja meistä löydät:
Kotisivuiltamme www.rtj-siivous.fi
Facebookista www.facebook.com/rtjsiivous
Instagramista @rtj_tyovoimaa