Keikkatyöntekijöitä syksyksi rakennusalalle, muuttoalalle, sekä kuljetusalalle

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Helsinki, Vantaa, Espoo, Turku, Raisio, Kaarina
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Osa-aika, työt sijoittuu ma-pe 7-15.30
Haku alkoi: 29.9.2023 (päivitetty 17.8.2023)
Haku päättyy: 15.10.2023
Paikkoja: 10

Etsimme pääkaupunkiseudun ja Varsinais-Suomen alueelle innokkaita keikkatyöntekijöitä monipuolisiin rakennusalan avustaviin tehtäviin, muuttoalan kantokeikoille, sekä kuljetusalan kuljetusapumiehen tehtäviin.

Katsomme työtehtävät osaamisesi mukaan. Työt sopivat keikkatyönhakijoiden lisäksi esimerkiksi myös iltaopiskelijalle tai osa-aikaista työtä tekevälle tai henkilölle joka hakee joustavuutta omaan työelämään. Keikkojen pituus vaihtelee alasta, työtilauksesta ja työtehtävistä. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkeen, raksalla ma-pe 7.-15.30, kuljetus- ja muuttoalalla työajat ovat taas vaihtelevammat.

Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön raksalle, kuljetus- ja muuttoalan töissä voit pärjätä ilmankin. Hyvä suomenkielentaito on alasta riippumatta ehdoton, sekä reipas ja hyvä asenne työtä kohtaan. Sinun tulee olla täysi-ikäinen.

Hirveästi ei tarvitse päätä vaivata hakemusten laatimiseen,
koska meille haet todella helposti:

1) soittamalla HKI 0400405654 tai TKU 0408248888
2) lähettämällä tietosi hakulomakkeen kautta www.rtj-siivous.fi/avoin-hakemus/
3) sähköpostitse

RTJ TYÖVOIMAA / RTJ KONEVOIMAA
Raskaan työn raataja ja kovan arjen puurtaja, mutta rennolla fiiliksellä ja reilulla otteella töitä tekevä yritys. Sitä me ollaan! Rakennusalan työvoiman ja työkonevuokrauksen alaosaaja jo melkein 40 vuoden kokemuksella. Just sen vuoksi me tunnetaan ja tiedetään miten me voidaan olla parhaiten läsnä meidän työntekijöiden työelämässä, mistä ja millaista työtä voitaisiin löytää meidän tiimiläisten elämän vaihteleviin tilanteisiin! Meillä ei tuijotella kenenkään ulkokuorta, vaan kaivetaan esiin se joskus piilossakin oleva potentiaali, sen vuoksi kannattaa hakea meidän tiimiin!

Lisätietoja meistä löydät myös:
Facebookista www.facebook.com/rtjsiivous
Instagramista @rtj_tyovoimaa