Keikkatyöntekijöitä kesälle rakennusalalle, muuttoalalle, sekä kuljetusalalle

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: pääkaupunkiseutu, Varsinais-Suomen alue
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Osa-aika, työt sijoittuu ma-pe 7-15.30
Haku alkoi: 2.6.2021
Haku päättyy: 31.7.2021
Paikkoja: 10

Etsimme pääkaupunkiseudulle, sekä Varsinais-Suomen alueelle innokkaita keikkatyöntekijöitä monipuolisiin rakennusalan tehtäviin: rakennussiivoojasta kokeneisiin rakennustyöntekijöihin, muuttoalan tehtäviin: kantokeikat, sekä kuljetusalan tehtäviin: kuljetusapumiehen töihin kevät/kesäkaudelle.

Katsomme työtehtävät osaamisesi mukaan. Työ sopii esimerkiksi iltaopiskelijalle tai osa-aikaista työtä tekevälle tai henkilölle joka hakee joustavuutta omaan työelämään. Keikkojen pituus vaihtelee alasta, työtilauksesta ja työtehtävistä. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkeen, ma-pe.

Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön, hyvä suomenkielen taito on myös ehdoton ja reipas, hyvä asenne työtä kohtaan. Sinun tulee olla myös täysi-ikäinen.Jätä tietosi kotisivujemme kautta https://rtj-siivous.fi/avoin-hakemus/ tai sähköpostitse hallinto@rtj-siivous.fi. Voit myös soittaa numeroon 0401291560 // toimisto ja sopia haastatteluun ajankohdan.

RTJ TYÖVOIMAA JA KONEVOIMAA YLI 36 VUODEN AJAN
Työvoiman ja työkoneiden vuokraukset työkohteille pääkaupunkiseudun, Varsinais-Suomen, sekä Pirkanmaan alueille reilulla asenteella, oikeaan aikaan.

Valikko