Rakennussiivoojia

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Turku
Työsuhde: Määräaikaisuus
Työaika: Kokoaikainen, MA-PE 7.-15.30

Etsimme asiakkaidemme rakennustyömaille kokeneempia rakennussiivoojia loppukesälle/syksylle tuurauksiin. Toivottavaa on, että sinulta löytyy pidempää kokemusta rakennusaikaisesta raakasiivouksesta ja ylläpitosiivouksesta, eli olisit rautainen alan ammattilainen.

Työtehtävät pitävät sisällään raakasiivousta, raivaamista, ylläpitosiivoamista, suojausten laittoa, sekä suojausten poistoja. Työmaat ovat isoja uudisrakennuskohteita ja tuurauksia on parin viikon pätkistä loppuvuoden kestävään tilaukseen.

Sinulla tulisi olla työturvallisuuskortti voimassa, olet täysi-ikäinen ja suomenkielentaitoinen.

Hirveästi ei tarvitse päätä vaivata hakemusten laatimiseen,
koska meille haet todella helposti:

1) soittamalla p. 0408248888
2) lähettämällä tietosi hakulomakkeen kautta www.rtj-siivous.fi/avoin-hakemus/
3) sähköpostitse hallinto@rtj-siivous.fi

RTJ TYÖVOIMAA / RTJ KONEVOIMAA
Raskaan työn raataja ja kovan arjen puurtaja, mutta rennolla fiiliksellä ja reilulla otteella töitä tekevä yritys. Sitä me ollaan! Rakennusalan työvoiman ja työkonevuokrauksen alaosaaja jo melkein 40 vuoden kokemuksella. Just sen vuoksi me tunnetaan ja tiedetään miten me voidaan olla parhaiten läsnä meidän työntekijöiden työelämässä, mistä ja millaista työtä voitaisiin löytää meidän tiimiläisten elämän vaihteleviin tilanteisiin! Meillä ei tuijotella kenenkään ulkokuorta, vaan kaivetaan esiin se joskus piilossakin oleva potentiaali, sen vuoksi kannattaa hakea meidän tiimiin!

Lisätietoja meistä löydät myös:
Facebookista www.facebook.com/rtjsiivous
Instagramista @rtj_tyovoimaa