Rakennussiivoojia

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Helsinki, Vantaa, Espoo, Turku, Raisio, Kaarina
Työsuhde: Sopimuksen mukaan, mahdollisuus keikkatöihin
Työaika: Kokoaikainen, MA-PE 7.-15.30

Etsimme asiakkaidemme rakennustyömaille reippaita rakennussiivoojia. Voit olla alalle tuore kasvo ja vasta alkaja näissä tehtävissä taikka jo pidempää kokemusta oleva rautainen alan ammattilainen.

Työtehtävät voivat pitää sisällään raakasiivousta, raivaamista, ylläpitosiivoamista, kantotöitä, suojausten laittoa ja suojausten poistoja, sekä loppusiivousta. Tehtävät ja tilaukset pyritään sovittamaan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Työmaat ovat pääsääntöisesti isoja uudisrakennuskohteita taikka saneerauskohteita.

Sinulla tulisi olla työturvallisuuskortti voimassa, olet täysi-ikäinen ja suomenkielentaitoinen.

Hirveästi ei tarvitse päätä vaivata hakemusten laatimiseen,
koska meille haet todella helposti:

1) soittamalla HKI p. 0400405654 ja TKU p. 0408248888
2) lähettämällä tietosi hakulomakkeen kautta www.rtj-siivous.fi/avoin-hakemus/
3) sähköpostitse hallinto@rtj-siivous.fi

RTJ TYÖVOIMAA / RTJ KONEVOIMAA
Raskaan työn raataja ja kovan arjen puurtaja, mutta rennolla fiiliksellä ja reilulla otteella töitä tekevä yritys. Sitä me ollaan! Rakennusalan työvoiman ja työkonevuokrauksen alaosaaja jo melkein 40 vuoden kokemuksella. Just sen vuoksi me tunnetaan ja tiedetään miten me voidaan olla parhaiten läsnä meidän työntekijöiden työelämässä, mistä ja millaista työtä voitaisiin löytää meidän tiimiläisten elämän vaihteleviin tilanteisiin! Meillä ei tuijotella kenenkään ulkokuorta, vaan kaivetaan esiin se joskus piilossakin oleva potentiaali, sen vuoksi kannattaa hakea meidän tiimiin!

Lisätietoja meistä löydät myös:
Facebookista www.facebook.com/rtjsiivous
Instagramista @rtj_tyovoimaa