Konekuski / Raksaduunari

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Helsinki, Espoo, Vantaa
Työsuhde: Sopimuksen mukaan, mahdollisuus keikkatyöhön
Työaika: Kokoaikainen, MA-PE 7.-15.30

Haemme konekuskeja ajamaan erilaisia työkoneita, kurottajia ja pyöräkuormaajia, pääkaupunkiseudun rakennustyömaille. Koneosaamisen lisäksi olisi hyvä, että sinulla pysyy myös työkalut kädessä ja että sinulla olisi riittävä kokemus erilaisista rakennusalan työtehtävistä. Koska toivomme, että et kaihda tarttua tuumasta toimeen, mikäli sinua tarvitaan muissa työtehtävissä, kun vain työkoneiden ajossa.

Konekuskin hommat edellyttävät tarkkaavaisuutta, vastuullisuutta ja joustavuutta. Mikäli sinulla pysyy kone kurissa ja työkalut kädessä olet juuri sopiva meidän hommiin!

Työturvallisuuskortti tulee olla voimassa ja kokemusta työkoneiden parista pitäisi olla kertynyt jo jonkin verran.

Hirveästi ei tarvitse päätä vaivata hakemusten laatimiseen, koska meille haet todella helposti:
1) soittamalla p. 0400405654
2) lähettämällä tietosi hakulomakkeen kautta www.rtj-siivous.fi/avoin-hakemus/
3) sähköpostitse hallinto@rtj-siivous.fi

RTJ TYÖVOIMAA / RTJ KONEVOIMAA
Raskaan työn raataja ja kovan arjen puurtaja, mutta rennolla fiiliksellä ja reilulla otteella töitä tekevä yritys. Sitä me ollaan! Rakennusalan työvoiman ja työkonevuokrauksen alaosaaja jo melkein 40 vuoden kokemuksella. Just sen vuoksi me tunnetaan ja tiedetään miten me voidaan olla parhaiten läsnä meidän työntekijöiden työelämässä, mistä ja millaista työtä voitaisiin löytää meidän tiimiläisten elämän vaihteleviin tilanteisiin! Meillä ei tuijotella kenenkään ulkokuorta, vaan kaivetaan esiin se joskus piilossakin oleva potentiaali, sen vuoksi kannattaa hakea meidän tiimiin!

Lisätietoja meistä löydät:
Facebookista www.facebook.com/rtjsiivous
Instagramista @rtj_tyovoimaa