Aloitteleva rakennustyöntekijä PK-seudulle

Avoimet työpaikat

Paikkakunta: Helsinki, Vantaa, Espoo
Työsuhde: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 31.7.2020
Haku päättyy: 16.8.2020
Paikkoja: 5

Jäikö opiskelupaikka saamatta? Päättyikö kesätyöt ja vielä olisi virtaa töiden tekemiseen? Jos etsit syksylle töitä, niin meiltä sitä voisi sinulle löytyä.

Haemme Helsingin seudun (Helsinki, Vantaa, Espoo) työmaille asiakasyritystemme rakennustyömaakohteisiin reippaita rakennustyöntekijöitä erinäisiin työtehtäviin. Kohteet, työtehtävät ja tilausten pituudet vaihtelevat. Kokemusta ei tarvitse alalta olla vaikkakin se plussaa on. Reippautta, kiinnostusta työtä kohtaan ja toimiva herätyskello on ne joita tarvitset näissä hommissa menestymiseen. Työturvallisuuskortti tulisi olla voimassa ja ikää yli 18v. Hyvä suomenkielentaito on ehdoton, koska työnopastus ja perehdytys tehdään suomenkiellellä.

Miksi kannattaisi lähteä raksahommiin syksylle, jos se ei ole loppuelämän suunnitelmissa? Koska siinä on nopea mahdollisuus työllistyä, pääset kerryttämään osaamista eri työmailla ja verkostoitumaan, aiempaa kokemusta ei tarvitse olla ja näistä hommista on myös helppo irrottautua sitten kun olet keksinyt mitä seuraavaksi haluat tehdä. Ja eihän sitä tiedä, jos ala viekin mennessään ja seuraavat suunnitelmat kirkastuvat.

Tuotko tiimiimme lisää voimaa syksylle? Jätä hakemus meidän sivujen kautta ja etsitään osaamiseesi sopivat duunit pätkästä pitkiin työkeikkoihin www.rtj-siivous.fi/avoin-hakemus/

RTJ TYÖVOIMAA on alansa vanhimpia konkareita työvoiman ja työkoneiden vuokrauksen parissa. Olemme toimineet vuodesta 1984 asti. Meille tärkeätä on, että työt tehdään reilulla ja reippaalla asenteella, näin toimimme myös sekä työntekijöitämme kuin että asiakkaitamme kohtaan.

Valikko