Tilaa työvarusteet ja -tarvikkeet

Myymme laadukkaita ja kestäviä työvarusteita sekä -tarvikkeita kaikille aloille. Olemme vuokranneet työntekijöitä ja työkoneita eri aloille jo lähes 40 vuotta, joten ymmärrämme hyvin mitä työvarusteilta sekä välineiltä vaaditaan. Pitkä omakohtainen kokemus takaa sen, että osaamme tarjota asiakkaillemme hyväksi todettuja tuotteita parhaalla mahdollisella hinnalla.

Me huolehdimme asiakkaidemme tarpeista. Palvelumme avulla sinun ei tarvitse enää huolehtia työvarusteiden hankinnasta. Pidämme huolta, että työntekijöiltäsi löytyy juuri alaasi sopivat varusteet ja tarvikkeet, jotka täyttävät tiukimmatkin vaatimukset.

Asiantuntijatiimimme suunnittelee työntekijöillesi parhaiten sopivan ratkaisun ja tutustuu työkohtaisiin vaatimuksiin. Meille tärkeintä on työntekijöiden turvallisuus ja tyytyväisyys. Etsimme aina yrityskohtaisesti parhaan ratkaisun jokaiseen budjettiin ja otamme yrityksen toiveet huomioon varustehankinnoissa.

Meidän valikoimasta löytyy yli 20 000 tuotetta, joten pystymme tarjoamaan yrityksellesi kaiken tarvittavan työntekoon. Oli kyse turvakengistä, suojahanskoista, työvaatteista tai kuulosuojaimista meiltä löytyy varmasti paras mahdollinen ratkaisu teille.

Kun keskität työvaruste, -vaate ja -väline hankinnat meille, säästät aikaa sekä rahaa.

Tuotteemme

  • Työvarusteet
  • Turvavaatteet
  • Laitos- ja oppilaitostuotteet
  • Työvälineet ja tarvikkeet

Kysy myyjiltämme lisää valikoimasta!

Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia työvarusteita eri alojen ammattilaisille. Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi, aina suojakengistä ja -käsineistä turvakypäriin ja -laseihin.

Turvavaatteidemme valikoima on suunniteltu pitämään työntekijäsi turvassa työpaikalla, toimi yrityksesi sitten rakennuksilla, tehtaassa, varastossa tai missä tahansa muussa vaativassa ympäristössä. Meiltä löydät myös laadukkaat turvavarusteet, jotka auttavat sinua suojaamaan henkilöstösi vahingoilta ja onnettomuuksilta.

Laitos- ja oppilaitostuotteemme tarjoavat kaiken, mitä tarvitset opetuksen ja tutkimuksen tueksi. Meiltä löytyy esimerkiksi laboratori käyttöön suunniteltuja asuja, suojalaseja ja -käsineitä, sekä paljon muuta.

Meillä on myös kattava valikoima muita työvälineitä ja tarvikkeita, kuten turvavaljaita, hengityssuojaimia, palosuojattuja työasuja ja viiltosuojattuja hanskoja.

Jos etsit jotain tiettyä tuotetta tai tarvitset apua sopivan tuotteen valinnassa, ota yhteyttä meihin. Meidän asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa kysymyksissä ja löytää sinulle juuri oikean ratkaisun tarpeisiisi.

Parhaiten saat tietoa palvelustamme ja tuotteistamme ottamalla suoraan yhteyttä myyjiimme.

Yhteystiedot:
Jan Jylhä,
Työvarusteet ja -tarvikkeet
0449705377
jan.jylha@rtj-siivous.fi